Workshop: From Foundation to Finesse

Lørdag og søndag d. 15-16 september 2018

UDSOLGT! 

Lørdag og søndag d. 15-16 september 2018 - dagene hænger sammen, og kan ikke købes hver for sig

Kurset henvender sig til kursister, som ønsker at blive endnu bedre til at handle og støtte deres hund gennem komplicerede søg. Fred vil sørge for at gennemgå både teoretisk og praktisk hvordan vi går fra foundation til finesse når vi handler vores hund. Denne overgang anser han som nødvendig for at blive en exceptionel konkurrence ekvipage.

Fred vil i træningssessionerne hjælpe handleren til at identificere og blive bedre til at håndtere de specifikke udfordringer, som netop denne ekvipage oplever.

Der vil være fokus på følgende emner:

  • Reviewing the foundation of your dogs training.

  • Understanding your role as a handler in the foundation of the teams training.

  • Overview of Odor theory from Olfaction and Odor class.

  • Overview of Handler Error traits and how to train to problem solve these areas.

Fred vil med simple øvelser demonstrere, hvordan vi kan bygge mere avancerede skills ovenpå vores foundation. Der vil være træning i alle miljøer; indendørs, udendørs, på køretøjer og på beholdere

Fred tilpasser undervisningen til de deltagende ekvipager. Det forventes at din hund som minimum kan identificere lavendel, men det vil være optimalt, hvis I også arbejder på eukalyptus. Vi arbejder på smittede materialer alle dage (æterisk olie).

Fred er én af de dygtigste jeg hidtil har oplevet! Jeg var enormt begejstret for hans måde at inkludere observatører på, samtidigt med en meget teoretisk tilgang, som giver grundlæggende teori undervisning. Herudover er han virkelig dygtig til at se den pågældende ekvipage for dét den er.

.

Praktisk:

Dagens program er fra 9.00 - 17.00 begge dage. Der undervises på let forståeligt amerikansk. Jeg står naturligvis til rådighed for oversættelse eller spørgsmål undervejs, hvis der er behov for det.

Fred elsker deltagende observatører og er dygtig til at inkludere obervatørerne i træningen. Spørgmål, observationer og refleksioner ser han som nødvendige for at kurset bliver udbytterigt for alle parter.

Ekvipager med hund: Pris 3000,- 

Observatører: Pris 1700,-

Ekvipager med hund vil være aktive enten formiddag eller eftermiddag. Kurset er sat op således at 6 ekvipager med hund deltager om formiddagen og de resterende 6 ekvipager med hund er på om eftermiddagen. Når man ikke er aktiv med hund er man deltagende observatør.

Prisen er incl. the, kaffe, kage alle dage. Frokost er for egen beregning.

(Frokost kan købes via Joe and The Juice i Roskilde. Der vil begge dage laves en samlet bestilling, som afhentes af en hjælper til dagens arrangement).

Der er toiletfaciliteter og gode parkeringsmuligheder på stedet. Hunde skal luftes i snor på området. Kurset foregår på Ledreborg alle 50, 4000 Roskilde.

Ja tak! Jeg vil med! Klik og få din plads her!   KURSET ER UDSOLGT!