Workshop: Nose Work instruktører

Mandag d. 17 September 2018 

 

UDSOLGT!

Mandag er med henblik på Nose Work instruktører. Fokus vil være på at blive en bedre instruktør og hvordan vi kan optimere vores træning samt gøre vores kursister endnu bedre.

Emner:

  • Building a successful training program.

  • Identifying handler errors and how to correct those problem areas.

  • Hide placement to train the Dog and Handler.

  • The importance of training the Handler.

  • Problem solving for the detection dog handler.

Denne dag vil bestå af både praktisk og teoretisk arbejde. Der vil også være gennemgang af video kritik.

Fred tilpasser undervisningen til de deltagende ekvipager. Det forventes at din hund som minimum kan identificere lavendel, men det vil være optimalt, hvis I også arbejder på eukalyptus. Vi arbejder på smittede materialer alle dage (æterisk olie).

Fred er én af de dygtigste jeg hidtil har oplevet! Jeg var enormt begejstret for hans måde at inkludere observatører på, samtidigt med en meget teoretisk tilgang, som giver grundlæggende teori undervisning. Herudover er han virkelig dygtig til at se den pågældende ekvipage for dét den er.

.

Praktisk:

Dagens program er fra 9.00 - 17.00. Der undervises på let forståeligt amerikansk. Jeg står naturligvis til rådighed for oversættelse eller spørgsmål undervejs, hvis der er behov for det.

Ekvipager med hund vil være aktive løbende gennem dagen. Når man ikke er aktiv med hund er man deltagende observatør.

Fred elsker deltagende observatører og er dygtig til at inkludere obervatørerne i træningen. Spørgmål, observationer og refleksioner ser han som nødvendige for at kurset bliver udbytterigt for alle parter.

Ekvipager med hund: Pris 2200,- 

Observatører: Pris 1300,-

Prisen er incl. the, kaffe, kage. Frokost er for egen beregning.

(Frokost kan købes via Joe and The Juice i Roskilde. Der vil begge dage laves en samlet bestilling, som afhentes af en hjælper til dagens arrangement).

Der er toiletfaciliteter og gode parkeringsmuligheder på stedet. Hunde skal luftes i snor på området. Kurset foregår på Ledreborg alle 50, 4000 Roskilde.

Du skal være Nose Work instruktør, for at kunne deltage.