Nye muligheder

November 18, 2016

Kender I det? Man går længe og ønsker noget. Håber på noget - og til sidst kommer det også til én. Sådan er denne uge. Jeg har længe ønsket mig at fordybe mig i mit lille hundetrænerfirma og gå på alle de kurser jeg overhovedet kunne - OG have både overskudet og tiden til det.

Det har jeg muligheden for NU! Og jeg vil udbytte muligheden til fulde. Og jeg kan allerede mærke hvordan nye ideer og samarbejder vælter ind. Jeg er så taknemmelig!

I dag har jeg lavet min første video-blog-ish. Det var skægt - lidt out of comfort zone - men ellers OK. Og masser af positive tilkendegivelser på opslaget gjorde mig sikker i min sag: det var det helt rigtige move.
Så nu vil I se mig på video hver dag i en periode. Så I kan lære mig at kende, hvilke udfordringer og glæder jeg selv har med egne hunde, både på gåturene, til træning og alt andet. Og så skal I selvfølgelig lære Hougaard & Hund bedre at kende. Og det bliver skide godt!

Kyimo er i et længere behandlingsforløb hos Maja Guldborg og i den forbindelse går vi nu til Hundesvømning. Og at finde et egnet sted at gå til sådan noget er åbenbart meget svært. I hvert fald hvis man ønsker ordentlige faciliteter og at ens hund får en positiv oplevelse med det at gå til svømning. 
Valget endte til sidst på Dogswim.dk i Ålsgårde (ja intet mindre, kun 63 km og 1 times kørsel væk). Det er langt væk, men til gengæld var det en rigtig positiv oplevelse da vi var der første gang. I dag var vi der for anden gang. Og sikke en glad lille Kyimo der hoppede ud af bilen og bare ville IND i svømmehallen. det skal måske nævnes at hun ellers ikke er voldsomt begejstret for vand eller svømning. 

Ind kom vi og Kyimo blev skyllet og fik sin vest på. Og så skulle Kyimo ellers ud at svømme. Sidste gang måtte vi hjælpe hende i vandet, men i dag gik hun frivilligt i og svømmede flot og hurtigt de 3 baner hun skal svømme. 
Jeg bliver altid fyldt med kærlighed når Kyimo overvinder grænser eller gør gode ting. Fordi hun er så sart, men bare altid kan vende oplvelserne til noget godt. Hvis bare man tager det i hendes tempo. Efter svømme timen blev hun tørret og da vi gik ud mod bilen galopperede hun frejdigt fremad, jeg har ikke set hende galoppere frit i kroppen i månedsvis. Hvilket blot gjorde mig endnu gladere. Den bedste lille Kærligheds-Kyimo.

Hjemvendt fra svømning var der én ting på papiret: slå den uofficielle Nose Work prøve op. Det blev den - og efter 2,5 time var alle 20 pladser reserveret. Imponerende og det gør mig glad at I gerne vil deltage her hos mig. Sanne kommer og dømmer prøven og jeg er sikker på at det bliver en fantastisk dag når vi når dertil. Det er d. 18 februar 2017 i Hedehusene.

Kl. 20.00 dut mødtes Pilou og jeg med Lotte og Indi som er kuldsøster. Altså Indi ;) Vi mødtes i erringløse Agility Center. De to spralle-bananer trænede flittigt og godt i 45 minutter. Både jeg og Lotte var super tilfredse med vores seje TT'er og de fik lov til at slutte af med en ordentlig omgang fri leg. Dejlig hal og super fantastisk træning!

Jeg elsker Pilou! Jeg er så mega stolt af ham og glad for ham. Han er altid så sej og gør sit bedste. Han er min sejeste træningsmakker og jeg elsker at være i energien med ham. Han gør mig aldrig vred. Han gør mig altid lykkelig. Og glad. Hans humør smitter af på alt. Tænk at være så heldig med de to dejlige TT'er jeg ejer. 

I morgen tidlig står den på Rally-turnering mod Ledøje Smørum Hundeklub. De udfordrede mig og mine kursister i sommers og i morgen er der venskabelig konkurrence. Mere om det i morgen! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Fra 3 til 1 hund på 3 måneder

January 30, 2017

1/2
Please reload

Seneste blogindlæg

December 5, 2017