Jeg vælger livet – og at være lykkelig

November 3, 2017

Jeg blev for nogle måneder tilbage rekrutteret til en stilling på MateBike. En iværksættervirksomhed hvor jeg kender én af stifterne. Jeg sagde selvfølgelig ja. Og har været glad for stillingen.

 

Men kender I det? Jo mere engageret jeg blev i mit nye job, jo mindre var der plads til mine studier og mit firma - og mig selv. Jeg vil jo gerne fordybe mig i mine studier og i min virksomhed med hundetræning. Jeg elsker mine træningshold. Jeg elsker mine kursister, alle, hver og én. Og I giver mig alle SÅ meget. Når jeg har kursister så giver jeg af mig – men I giver mig så meget igen, og ofte går jeg hjem efter træningen helt opstemt over hvor seje kursister jeg har. Og hvor meget I flytter jer – og hvordan jeg også selv får aha-oplevelser og tænker ”det er derfor jeg er hundetræner!”

 

Det er min passion. Det er her mit hjerte banker for at udfolde sig og give endnu mere.

 

 

 

Jeg kender til at arbejde hårdt. Jeg kender til at have travlt non-stop. Jeg er også god til det. Men det er ikke det jeg brænder for. Jeg brænder for at leve livet. For at mærke livet. For at mærke mig selv og give plads til mig selv.

Det kræver mod at gå med sine drømme. Og den følelse i maven. Og nu gør jeg det. Jeg har sagt mit job op. Jeg følger nu mine drømme og går all-in på mine studier og mit firma. Selvom det er en smule angstfuldt at tænke på om det nu mon går – så er det det eneste rigtige for mig. Og selvom det er usikkert, så er det også beroligende. Fordi det er rigtigt.

 

Jeg vælger mig selv til. 2017 har været et hårdt år. 2017 har næsten fået mig ned og ligge. Men nu lytter jeg. Og nu gør jeg det, jeg mærker er rigtigt for mig.

Jeg er sikker på at Kyimo blev min for at vise mig det her – desværre lyttede jeg ikke. Ikke i tide. Men jeg lytter nu. Og jeg græder stadigvæk over at hun ikke længere er hos mig. Det har været så smertefuldt for mig. Jeg tror på Universet, og på at der sker ting for os, som skal få os i den rette retning.

 

Mit nervesystem har været på overarbejde længe, og det kan jeg godt mærke.

Jeg har SÅ mange ideer til nye tiltag i min virksomhed. Og jeg vil bruge november-december på at forsøge at få dem gjort klar så de kan lanceres i starten af 2018. Jeg er allerede ved at planlægge holdene for januar-februar-marts også, og de kommer op på hjemmesiden i løbet af næste uge. Hvis du sidder og tænker; hvorfor tilbyder Tina ikke det her – eller det her – så skriv det. Det er ikke sikkert at det er på idé listen, men jeg hører gerne jeres tanker og ideer.

 

Jeg sidder på færgen hjem til Jylland sammen med Pilou. Jeg skal ud og spise sushi og til Tina Dickow koncert i aften med min ældste niece. Resten af weekenden skal jeg være sammen med min familie – og jeg skal også lige op og kysse lidt på tibetaner hundehvalpe (og nej jeg skal ikke have en hund mere ;) ). Men jeg kender opdrætter og jeg er bare virkelig god til at kysse på hundehvalpe !

 

Går du også med drømme i maven? Drømme du ikke ved hvordan du skal føre ud i livet? Så smid en kommentar på FB tråden – eller følg med på min blog. Dette bliver nok ikke det sidste indlæg om at gå med livet.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Fra 3 til 1 hund på 3 måneder

January 30, 2017

1/2
Please reload

Seneste blogindlæg